Tak w gwoli ścisłości to w pomieszczeniach pałacu nie ma pokoi hotelowych.
Pałac należy do właściciela Kadyny Country Club, ale nie jest on w żaden sposób zagospodarowany na potrzeby hotelu.
Pomógł: 19 razy Wiek: 96 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 6911 Skąd: Oliva
Wysłany: 2010-07-29, 21:15
kamil napisał/a:
Pałac należy do właściciela Kadyny Country Club, ale nie jest on w żaden sposób zagospodarowany na potrzeby hotelu.
Jeszcze nie jest, ale będzie. Rozmawiałem o tym z właścicielem.
Trwaja prace przy remoncie pałacu. Odnawiana jest elewacja frontowa, prace trwają również wewnątrz. Remont odbywa się sposobem gospodarczym, więc troooochę to jeszcze potrwa. Taki pałac to studnia bez dna.
Pomogła: 10 razy Wiek: 48 Dołączyła: 07 Maj 2008 Posty: 3529 Skąd: Neufahrwasser b. Danzig
Wysłany: 2010-07-30, 01:09
Bardzo się cieszę z dobrych wieści i dzięki za zdjęcia
Jak zwykle po tzw. sezonie się tam wybieram i po tej relacji bez serca w gardle. Oby więcej takich pozytywnych newsów.
Jest to mój pierwszy post, więc pragnę powitać Miłośników Wybrzeża.
Mieszkam pod Wrocławiem (w Strzelinie) i jestem miłośnikiem fotografowania w szczególności architektury.
Na stronę trafiłem przypadkowo, szukając nieco więcej wiadomości na temat Kadyn. Zaskoczyła mnie ilość zdjęć jakie tutaj zostały zamieszczone (przed wszystkim tych starszych). Sam też zamieszczam archiwalne jak i współczesne zrobione przeze mnie, na ciekawej stronie fotopolska.eu, którą polecam. Kadyny w tym roku obfotografowałem dość szczegółowo i zamieściłem fotki na http://fotopolska.eu/m39432,Kadyny.html
Z tego co widzę, wiele z zamieszczonych tutaj zdjęć , cieszyłoby się uznaniem szerszej grupy miłośników architektury.
Pozdrawiam
Witam. dla wszystkich zainteresowanych tematem Kadyn polecam stronę muzeum w Huis Doorn. Aktualnie liczba zdjęć wynosi 226 ale sukcesywnie pojawiają się nowe http://fotocollectie.huis...p=1#albuminhoud
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum