NIEDZIELA - 22.03.09, godz. 14.00 "OBIAD GDAŃSKI" w naszej restauracji
Potrawy przygotowane według przepisów kulinarnych z XIX wieku.
(menu: sałatka śledziowa, zupa kartoflana, pierś z kurczaka w sosie agrestowym
z kluskami pszennymi i sałatką z ogórków, mus canamonowy,
kawa z żyta, kompot jabłkowy, keliszek wódki i Machandel)
Prelekcja prof. Andrzeja Januszajtisa poświęcona historii kulinarnej Danziga.
Koszt udziału 50zł/osoba.
Kapituła Kulinarna Danzigie Smaki oraz Brovarnia Danzig rekomendują !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum